Hyppää pääsisältöön

Finrail rekrytoi: Sähköradan käyttöpäivystäjä Kouvolaan

Haemme Kouvolan käyttökeskukseen, vakinaiseen työsuhteeseen 
 
SÄHKÖRADAN KÄYTTÖPÄIVYSTÄJÄÄ 
 
Finrail Oy vastaa valtakunnallisesti sähköistetyn rautatien käyttökeskustoiminnasta, joka on erittäin tärkeää jokaiselle rautatieliikenneympäristön toimijalle. Suomen rataverkon pituus on noin 6000 km, josta 53 % on sähköistettyä rataa. Finrailin käyttökeskukset vastaavat kaikkien sähköratojen kaukovalvonnasta ja – käytöstä. Käyttökeskukset sijaitsevat Helsingissä, Kouvolassa, Oulussa ja Tampereella. Jokainen käyttökeskus toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Haemme nyt Kouvolaan käyttöpäivystäjää. 
 
Käyttökeskuksien työntekijät suorittavat rataverkollaan käytönvalvontaa, suunnittelevat ja tarkastavat jännitekatkoja, sekä toteuttavat niitä. Keskukset ylläpitävät vikojen vastaanottopalvelua ympäri vuorokauden ja käynnistävät tarvittaessa korjaustoiminnan, sekä seuraavat korjaustoimintaan liittyviä vasteaikoja. Lisäksi käyttökeskusten työhön kuuluvat sähköradan sähköturvallisuuden ja sähkölaitteiston käytön neuvonta. Käyttökeskukset ovat myös tärkeässä roolissa sähköradan ongelmatilanteissa.  

Etsimme ensisijaisesti sähköalan ammattihenkilöä, soveltuva AMK tutkinto auttaa sinua työssäsi. Arvostamme työkokemusta rautatiealalta, mutta aiempi alan kokemus ei ole välttämätöntä. Henkilönä olet vuorovaikutustaitoinen, yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät henkilöstöedut kehittyvässä ja vakaassa yrityksessä, mukavien työkavereiden joukossa.   
 
Lisätietoja tehtävästä antaa järjestelmäasiantuntija Tommi Leppäkoski puh. 040 866 5730 (arkisin klo 09:00– 15:00) tai tommi.leppakoski@finrail.fi. 
 
Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake oheisen linkin takaa viimeistään 10.4.2020. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten vastaanottamisen jälkeen.  

 

Finrail Oy vastaa omalta osaltaan vuosittain yli 500 000 junan ja 80 miljoonan matkustajan turvallisesta ja sujuvasta matkanteosta. Finrail Oy:n palvelujen ydintä ovat rautateiden liikenteenohjaus, liikennesuunnittelu ratatyön ja liikenteen yhteen sovittamiseksi, käyttökeskustoiminta sekä junamatkustukseen liittyvät matkustajainformaatiopalvelut. Finrailissa työskentelee noin 450 työntekijää eri puolilla Suomea. Toimintaa ohjaavat turvallisuus, vastuullisuus, asiakaslähtöisyys ja vankka ammattitaito.  Finrail on osa 1.1.2019 perustettua liikenteenohjauskonsernia Traffic Management Finland Groupia www.tmfg.fi