Hyppää pääsisältöön
rekry_2

Haemme määräaikaista assistant financial controlleria Traffic Management Finland Groupiin

Traffic Management Finland Group tuottaa ja kehittää liikenteenohjauksen ja -hallinnan palveluita. Tehtävänämme on varmistaa liikenteen turvallisuus ja sujuvuus vastuullisesti kaikissa liikennemuodoissa.

Palvelumme tukevat kansalaisten liikkumista, elinkeinoelämän tarpeita ja kuljetuksia sekä turvallisuusviranomaisten toimintaa. Keräämme, hallinnoimme ja avaamme tietoa luoden samalla mahdollisuuksia markkinoille syntyvälle uudelle liiketoiminnalle. Tarjoamme ja kehitämme uusia, edistyksellisiä palveluita sekä edesautamme liikenteen ekosysteemien kasvua.

Traffic Management Finland-konsernin muodostavat emoyhtiö Traffic Management Finland Oy (TMF) sekä sen liikennemuotokohtaiset tytäryhtiöt.

  • Finrail Oy vastaa rautatieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta
  • Intelligent Traffic Management Finland Oy (ITM Finland) vastaa tieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta
  • Vessel Traffic Services Finland (VTS Finland) vastaa meriliikenteen ohjauksesta
  • Air Navigation Services Finland (ANS Finland) vastaa lennonvarmistuksesta

Konsernissa työskentelee koko Suomessa yhteensä lähes 1100 henkilöä.

Etsimme assistant financial controlleria Helsinkiin taloushallinnon tehtäviin. Työtehtäviisi sisältyy sekä taloushallinnon rutiinitöitä että kehittämistehtäviä konsernin emoyhtiössä Traffic Management Finland Oy:ssä ja kahdessa sen tytäryhtiössä ITM Finland Oy:ssä ja VTS Finland Oy:ssä.

Tehtäviisi kuuluu laskujen tiliöinti ja niihin liittyvä selvittelytyö sekä asiantuntijoiden avustaminen talousasioissa. Tehtäviisi lukeutuvat myös taloushallinnon järjestelmien käyttäjähallinta, perustietojen ylläpito ja yhteistyö kirjanpidon palvelutuottajan kanssa.

Toisen osan työnkuvastasi muodostavat taloushallinnon kehittämistehtävät, esimerkiksi laskujen käsittelyn automatisointi sekä parhaiden käytäntöjen löytäminen talouden prosesseihin.

Taustastasi ja osaamisestasi riippuen työnkuvaan voi sisältyä myös muita taloushallinnon tehtäviä, kuten raportointia ja ohjeiden kirjoittamista. 

Odotamme Sinulta 
• Talousalan koulutusta, esim. tradenomi, voit olla myös opintojesi loppusuoralla
• Kokemusta taloustehtävistä
• Tarkkuutta, huolellisuutta ja rutiinien sietokykyä
• Excel-osaamista ja talousjärjestelmien osaamista
• Hyviä kommunikaatiotaitoja ja palvelualtista asennetta.

Tarjoamme Sinulle
• Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän kehittyvällä toimialalla
• Innostavan ja dynaamisen työyhteisön sekä samalla tulosorientoituneen kulttuurin
• Mahdollisuuden työskennellä mukavien kollegoiden ja toimialan ammattilaisten seurassa
• Hyvät henkilöstöedut

Traffic Management Finlandissa pääset mukaan uuden konsernin käytäntöjen ja prosessien luomiseen ja tekemisen meininkiin. Olet osa taloushallinnon tiimiä ja pääset työskentelemään toimialan ammattilaisten joukossa, johon annat itse tärkeän panoksesi.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 15.4.2019-31.3.2020.  

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Saija Kaukonen puh. 050 548 7853 / saija.kaukonen@tmfg.fi, ajalla 14.3. klo 9-12, 15.3 klo 9-15 tai 18.3. klo 9-15.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?818123e7 24.3.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti sopivien hakemusten vastaanottamisen jälkeen.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi