Hyppää pääsisältöön
ANS Finlandin avainluvut

ANS Finlandin vuosikertomus ja tilinpäätös on valmis

Myös liiketoiminnan kannalta vuosi oli ANS Finlandille menestyksekäs, sillä lentosuoritteiden määrä oli historiallisen korkea. Liikennemäärien voimakkaan kasvun johdosta rekrytoimme Helsinki-Vantaalle lisää henkilöstöä. Toimipiste- ja henkilöstökustannuksiin liittyviä säästöjä saavutimme keskittämällä aluelennonjohdon toimintamme Helsinki-Vantaalle.  

Turvallisuuden korostaminen on ANS Finlandin kaikkea toimintaa ohjaava periaate. Vuoden alussa Helsinki-Vantaalla tapahtui kaksi kiitotiepoikkeamaa, joista toinen aiheutui lennonjohdon toimenpiteistä. Vaikka mitään vakavaa ei seurannut, potentiaalisten vaaratilanteiden johdosta otettiin käyttöön uusia työmenetelmiä, järjestelmävaroituksia sekä laadittiin uudet turvallisuussuositukset.

Ilmastonmuutoksen ehkäisy on yhä vahvemmin esillä yhteiskunnan eri toimintojen yhteydessä – niin myös lentoliikenteessä. ANS Finlandin tavoitteena on olla maailman ympäristömyönteisin lennonvarmistusyhtiö. Polttoainetta säästävien niin sanottujen jatkuvan liu’un laskeutumisten osuudessa olemme jo Euroopan isoista kaupungeista paras.

Englanninkielinen vuosikertomus ilmestyy toukokuussa.

Jaa

Liitetiedostot

Liite Koko
ANS2018_web_suomi.pdf 2.98 MB