Hyppää pääsisältöön
Iso Tömpän palkintojenjakotilaisuus, jossa viisi palkittua vastaanottaa palkintoa.

ITM Finlandin Jukka Värri palkittu Kehä I Keilaniemen -hankkeesta Iso Tömpällä

Mittava kaupunkikehittämisen kokonaisuus Kehä I Keilaniemi -hanke on tänään 3.10. palkittu MANK ry:n toimesta yhdellä alan arvostetuimmista tunnustuspalkinnoista, Iso Tömpällä. Yksi palkinnon vastaanottajista oli ITM Finlandin infrahankkeiden yksikönpäällikkö Jukka Värri, joka on toiminut Kehä I Keilaniemen -tunnelihankkeessa infrapuolen projektipäällikkönä.

"Espoon kaupungin päätavoitteena on ollut muuttaa Keilaniemen alueen luonnetta tunnelin avulla aiempaa tiiviimmäksi ja elävämmäksi kaupunkiympäristöksi, jossa on entistä paremmat yhteydet sekä asukkaille että niille, jotka matkaavat työpaikoille ja Aalto-yliopistoon. Harvoin yksittäisellä infrahankkeella onkin ollut näin merkittävä rooli kokonaisen kaupunginosan kehittämisessä", kertoo MANK ry palkitsemiskriteereissään. 

Kehä I Keilaniemen tunneli avattiin liikenteelle kesäkuun alusta ja sen lävitse kulkee noin 35 000 ajoneuvoa vuorokaudessa, vieden Kehä I:n liikenteen maan alle lähes puolen kilometrin matkalta. 

"ITM Finland on ollut tunnelihankkeessa mukana liikenteen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakennuttamisessa sekä testauksissa, jonka lisäksi tieliikennekeskuksemme vastaa tunnelin valvonnasta ja ohjauksesta. Kyseessä on ollut erittäin merkittävä kaupunkikehittämisen kokonaisuus ja onkin ollut suuri kunnia olla mukana hankkeessa, jossa liikenteen sujuvuus ja turvallisuus ovat avainasemassa kehitettäessä Keilaniemestä tiiviimpää ja elävämpää kaupunkiympäristöä", summaa ITM Finlandilta Iso Tömpällä palkittu Jukka Värri.

Iso Tömppä on infra-alan arvostetuimpia tunnustuksia, joka voidaan myöntää alalla merkittävästi vaikuttaneelle projektille, hankkeelle, tutkimukselle tai yritykselle. MANK ry:n toimesta 3.10. Maarakennuspäivillä Kehä I Keilaniemessä -hankkeelle ojennetun tunnustuspalkinnon vastaanottivat ITM Finlandin yksikönpäällikkö Jukka Värrin lisäksi rakennuspäällikkö Hannu Lehtikankare Espoon kaupungilta, projektipäällikkö Jukka Hietaniemi Väylävirastosta, johtaja Tuovi Päiviö Uudenmaan ELY-Keskuksesta,  toimitusjohtaja Sami Korhonen SRV Infra Oy:stä sekä yksikönjohtaja Jussi Erälahti Swecolta.