Hyppää pääsisältöön
Sanna Reponen

Sanna Reposesta TMFG:n transformaatiojohtaja

Julkaistu 7.6.2019

Viimeksi muokattu 30.9.2019

Sanna Reponen on aloittanut kesäkuun alussa TMFG:n transformaatiojohtajana. Transformaatiojohtaja toimii uusien liiketoimintojen kehittämisen tukena. Sanna toimii myös johtoryhmän fasilitaattorina sekä kehittää johdon raportointia ja konsernin toimintatapoja johtoryhmän tukena. Hän raportoi toimitusjohtaja Juko Hakalalle.

Sanna Reponen siirtyy TMFG:n joukkoihin Accenturen asiakkuusjohtajuuden tehtävistä. Hänellä on vahva kokemus johtoryhmätyöskentelyn kehittämisestä sekä erilaisten hankkeiden johtamisesta.

”Tuoreen liikenteenohjausyhtiömme toiminta on nyt hyvässä vauhdissa ja työstämme parhaillaan tälle kokonaisuudelle strategiaa syksyksi. Kehitämme toimintaamme neljä liikennemuotoa yhdistävänä yrityksenä. Lisäksi vahvistamme valmiuksiamme kehittää tulevaisuuden liikenteen ratkaisuja, sillä tavoitteenamme on toimia kehitysalustana ja uusien palvelujen mahdollistajana”, sanoo Juko Hakala.

”Rekrytoimme uusia osaajia viemään asioita eteenpäin tässä meneillään olevassa liikenteen murroksessa, joka edellyttää meiltä avain uudenlaisia toimintatapoja ja yhteistyötä.”

”Toivotan Sannan lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme”.

 

Jaa