Hyppää pääsisältöön
TMFG logo

Traffic Management Finlandin tytäryhtiöiden hallituksiin neljä uutta jäsentä

Traffic Management Finland Oy ohjaa liikennettä maalla, merellä ja ilmassa. Konsernin tarjoama liikennetieto auttaa yrityksiä luomaan uusia liikkumisratkaisuja ihmisille ja tavaroille. Älykkäät liikenteenohjaus- ja -hallintapalvelut, ajantasainen liikennetieto ja yhtiön 1100 ammattilaisen osaaminen parantavat liikenteen turvallisuutta ja sujuvuutta sekä auttavat vähentämään päästöjä.

Liikennemuotokohtainen liikenteenohjaus on yhtiössä organisoitu kukin omaan tytäryhtiöönsä. Tytäryhtiön hallituksen tehtävänä on ohjata yhtiön toimintaa liikennemuodon erityisissä strategisissa kysymyksissä ja ulkopuoliset riippumattomat hallituksen jäsenet tuovat hallitustyöskentelyyn toimialan erityisosaamista ja ulkopuolista näkemystä.

Air Navigation Services Finland Oy

Hallituksen uusina jäseninä aloittavat Jarmo Lindberg ja Kaisa Olkkonen. Jarmo Lindberg on toiminut Puolustusvoimien ja Ilmavoimien komentajana. Kaisa Olkkonen on viimeksi toiminut SSH Communications Securityn toimitusjohtajana.

ANS Finlandin hallituksen puheenjohtajana jatkaa TMF:n toimitusjohtaja Pertti Korhonen ja jäsenenä jatkaa talousjohtaja Ilkka Virtanen.

Finrail Oy

Uutena jäsenenä Finrailin hallituksessa aloittaa Olli Nastamo. Hän toimii Outotecin toiminnallisen johtamisen tehtävissä (Operational Excellence).

Finrailin hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pertti Korhonen ja jäseninä jatkavat Ilkka Virtanen sekä Yrjö Poutiainen.

Intelligent Traffic Management Finland Oy

Uutena jäsenenä ITM Finlandin hallituksessa aloittaa Mari Puoskari. Hän toimii Finnish Consulting Groupin toimitusjohtajana.

ITM Finlandin hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pertti Korhonen ja jäseninä jatkavat Ilkka Virtanen sekä Karri Salminen.

Vessel Traffic Services Finland Oy

VTS Finlandin hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pertti Korhonen ja jäseninä jatkavat Ilkka Virtanen, Kimmo Mäki sekä Päivi Söderholm.

Hallitusten toimikausi kestää vuoden 2021 varsinaisen yhtiökokoukseen.

Jaa