Skip to main content
Sanna Reponen

Sanna Reponen transformationsdirektör hos TMFG

Sanna Reponen har i början av juni börjat som transformationsdirektör hos TMFG. Transformationsdirektören arbetar inom stödet av utvecklingen nya affärsfunktioner. Sanna verkar också som facilitator för ledningsgruppen samt utvecklar ledningens rapportering och koncernens rutiner som stöd för ledningsgruppen. Hon rapporterar till Juko Hakala.

Sanna Reponen kommer till TMFG från Accenture där hon varit kundrelationsdirektör. Hon har gedigen erfarenhet av utveckling av ledningsgruppsarbetet och av ledning av olika projekt.

”Verksamheten i vårt färska trafikstyrningsbolag har nu tagit bra fart och vi utarbetar som bäst inför hösten en strategi för denna helhet. Vi utvecklar vår verksamhet som ett företag som förenar de fyra trafikformerna. Dessutom stärker vi våra färdigheter att utveckla lösningar för framtidens trafik, eftersom vårt mål är att verka som en utvecklingsplattform och möjliggörare av nya tjänster”, säger Juko Hakala.

”Vi rekryterar nya experter som driver ärenden vidare i den rådande brytningstiden inom trafiken och som kräver av oss helt nya slag av tillvägagångssätt och samarbete.”

”Jag önskar Sanna varmt välkommen i vårt team”.

Dela